prachtig_rotterdam
 1. prachtig
 2. Steak tartaar
 3. PRACHTIG 5
 4. 3
 5. 2
 6. 5
 7. 9
 8. 2
 9. 8
 10. Restaurant
 11. 1
 12. Espressobar
 13. Bar

Prachtig bar-restaurant Rotterdam

Prachtig zit in het kloppend hart van Rotterdam met uitzicht op de Willemsbrug,  de Erasmusbrug en de dynamische Kop van Zuid. Geopend in 2008 en begin 2013 compleet gerestyled kun je hier na een drukke werkdag ultiem genieten van een afterwork borrel. Knusse hoekjes in de zaak bieden de mogelijkheid om goed bij te praten, onder het genot van een ruime keuze aan lekkere happen en dranken.

Het Restaurant is licht doch sfeervol en dankzij het aangebrachte hoogteverschil in de zaak is het uitzicht echt adembenemend. Prachtig kijkt uit op de Kop van Zuid, dat net als Rotterdam, altijd in beweging is.

De kaart leent zich uitstekend voor een avondje uitgebreid tafelen met vrienden en er kan in de ronde zithoeken genoten worden van de lekkerste hapjes en drankjes.

Eyecatchers van de zaak zijn de grove bakstenen muur, grote design plafonnières uit Parijs en een zelfontworpen kast in de zaak waarin exclusieve Italiaanse hammen hangen te drogen. Dit geeft Bar Restaurant Prachtig  een industrieel gevoel dat past bij een metropool.

Ook voor grotere groepen biedt Prachtig genoeg mogelijkheden.
Zo kunt u bij Prachtig Trouwen, een promotiefeest geven of een business event organiseren met een groep tot 250 personen.