Brunch Rotterdam

Voor een lekkere brunch in Rotterdam bent u bij Prachtig aan het juiste adres. Bij ons geniet u van de lekkerste gerechten, smakelijke hapjes en heerlijke drankjes. Maar dat is niet het enige. Omdat wij gevestigd zijn aan het Willemsplein 77 in Rotterdam, direct aan het water, heeft u bij ons ook nog eens een prachtig uitzicht op de Willemsbrug, de Erasmusbrug en de dynamische Kop van Zuid. Lekker vertoeven in het bruisende hart van de Maasstad? Dat doet u bij Prachtig!

Reserveer direct online Vragen? Bel ons: 010-2130640

Uitgebreide mogelijkheden voor een brunch bij Prachtig in Rotterdam

Onze menukaart is zeer uitgebreid. Wij bieden u dan ook uitgebreide mogelijkheden voor een brunch in ons restaurant in Rotterdam. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor diverse warme en koude gerechten en kunt u zowel voor een uitgebreide als voor een lichte brunch terecht. Belegde broodjes, soepjes, salades en specialist: bij Prachtig vindt u het allemaal.

Reserveer direct online!

Ziet u een brunch bij Prachtig in Rotterdam wel zitten? Reserveer dan direct online! Dat kan gemakkelijk via onze website. U kiest het aantal personen en selecteert vervolgens de datum van uw keuze. Liever eerst de menukaart nog eens bekijken? Dat kan via onze website. Vragen? Wanneer u belt naar 010-2130640 beantwoorden wij ze graag.

Bekijk ook:
Feestlocatie Rotterdam | Grand café Rotterdam | Lunchen in Rotterdam

Iets te vieren?

Openingstijden PrachtigOpeningstijden

 
Dinsdag tot en met zondag
Zijn wij geopend vanaf 10:00 uur 

Keuken geopend tot 22:00 uur 

maandag gesloten. 

Vakantiesluiting

1 januari t/m 12 januari 2020 gesloten 

Espressobar Prachtig

Espressobar Prachtig

 

 

Catering en evenementen

Tel. 010-2130640

info@prachtigrotterdam.nl

Terug naar boven