Bar restaurant Prachtig Rotterdam

 

Over Prachtig

Bent u op zoek naar een unieke locatie in het kloppend hart van Rotterdam? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Bar-restaurant Prachtig heeft een geweldig uitzicht op de maas, de Willemsbrug, de iconische Erasmusbrug en de dynamische Kop van Zuid. Direct gelegen naast de Spido rondvaart schepen. U kunt hier terecht voor zowel lunch, diner, borrel als zakelijk evenement.

De chef-kok laat zich internationaal inspireren. De menukaart kenmerkt zich door gevarieerde gerechten afgestemd op de seizoenen. Onze gerechten zijn ideaal te combineren met een goed glas wijn.

Terras

Bar-restaurant Prachtig heeft een groot maar toch intiem terras direct aan de oevers van de Maas.

Ons terras beschikt over 250 plekken. Deze zijn verdeeld over een lounge terras, een borrel terras en diner terras. Waar u ook plaatsneemt, lekker in de zon, of in de schaduw, u geniet overal op ons terras van het prachtige panoramische uitzicht én de Rotterdamse gastvrijheid.

Het terras is uitermate geschikt voor een lunch, diner, een Friday afternoon borrel of voor een romantisch drankje bij kaarslicht!

Groepen

Ook voor grotere groepen biedt bar-restaurant Prachtig genoeg mogelijkheden. Zo kunt u bij ons trouwen, een feest geven of een businessevent organiseren voor een groep tot 250 personen.

Het organiseren van een besloten feestje, bedrijfsborrel of vergadering bij ons in de private room behoort ook tot de mogelijkheden.

Big green egg

Een prive kok die voor u een heerlijke BBQ voorbereid ? Prachtig biedt de mogelijkheid om met uw gezelschap op ons zon overgoten terras te genieten van al het lekkers dat van de big green egg afkomt. 

 

Terug naar boven