Feestlocatie Rotterdam

Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie in Rotterdam? Omdat u uw verjaardag eens groots wilt vieren? U een leuke ruimte zoekt voor uw huwelijksfeest? Of u een groot businessevent wilt organiseren? Bij Prachtig bent u op de juiste plek. Samen met u organiseren wij graag een feest of evenement voor een groep tot 250 personen.

Reserveer direct online Vragen? Bel ons: 010-2130640

Toplocatie in Rotterdam middenin het bruisende hart van de Maasstad

Een gezellige feestlocatie, middenin het bruisende hart van de Maasstad: dát is Prachtig in Rotterdam. Onze menukaart is zeer uitgebreid en leent zich dan ook goed voor een avondje tafelen met vrienden of familie, maar ook grote groepen kunnen veelzijdig dineren of genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Daarbij biedt Prachtig ook diverse aanvullende diensten, bijvoorbeeld:

  • Decoratie;
  • Muziek;
  • Hotelaccomodaties;
  • Bruidstaarten;
  • DJ en apparatuur;
  • Diverse andere zaken.

U geeft uw wensen en eisen door, wij zorgen ervoor dat uw feest uitstekend verloopt. Kiest u voor Prachtig, dan weet u dus zeker dat uw feest goed georganiseerd wordt en u zich nergens zorgen over hoeft te maken!

Meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u eens komen kijken naar de feestlocatie van Prachtig in Rotterdam? Kom dan eens langs aan het Willemsplein 77. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden, bijvoorbeeld wat betreft het eten en drinken? Neem contact met ons op via 010-2130640 en stel al uw vragen.

Terug naar boven