Restaurant Rotterdam centrum

Wilt u lekker uit eten bij een fijn restaurant in Rotterdam centrum? Kies dan voor Prachtig. Wij zijn gevestigd aan het Willemsplein 77, middenin het bruisende hart van de Maasstad. Bij ons geniet u niet alleen van het heerlijke eten, maar ook nog eens van het mooie uitzicht op de Erasmusbrug, de Willemsbrug en de Kop van Zuid. Wilt u dat ook? Reserveer snel online uw plekje en proef binnenkort van onze heerlijke lunchgerechten, diners of borrelarrangementen!

Reserveer direct online Vragen? Bel ons: 010-2130640

Prachtig: uit eten in een veelzijdig restaurant in Rotterdam centrum

Gaat u een dagje naar Rotterdam? Of woont u in Rotterdam en wilt u eens iets nieuws proberen? Kom dan eens langs bij Prachtig en laat u verrassen. Onze menukaart is zeer uitgebreid. In ons restaurant in Rotterdam centrum kunt u dan ook heerlijk uit eten, maar u kunt ook genieten van een hapje en een drankje. Op onze menukaart vindt u onder andere:

Ons personeel is vriendelijk en professioneel en probeert het u altijd naar de zin te maken. Lekker buiten zitten? Dat kan ook. Wij beschikken over een groot terras waar wel 250 mensen kunnen zitten. Hier geniet u ook nog eens extra van het mooie uitzicht!

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Omdat u bijvoorbeeld speciale dieetwensen heeft? Neem dan van tevoren contact met ons op door te bellen naar 010-2130640. Wij bekijken graag samen met u wat voor oplossing we u kunnen bieden. Lekker uit eten in een restaurant in Rotterdam centrum? Dat doet u bij Prachtig!

Bekijk ook:
Restaurants Kop van Zuid | Terras Rotterdam | BBQ restaurant Rotterdam

Terug naar boven