Terras Rotterdam

Wanneer het weer het in Nederland toelaat is het natuurlijk heerlijk om lekker buiten te zitten op een terras in Rotterdam, direct aan de Maas. Bij Prachtig kan het! Wij zijn gevestigd aan het Willemsplein 77. Dat ligt middenin het bruisende hart van de Maasstad, waardoor u van een mooi uitzicht geniet. De Erasmusbrug, de Kop van Zuid en de Willemsbrug zijn vanuit ons restaurant dan ook goed te zien. Lekker genieten onder het genot van een drankje? ’s Middags een hapje eten? Of ’s avonds genieten van een heerlijk diner? Bij Prachtig kan het allemaal.

Reserveer direct online Vragen? Bel ons: 010-2130640

Genieten op een mooi terras aan de Maas in Rotterdam

In Nederland is het niet altijd mooi weer. Is het dan een keertje weer om buiten te zitten, dan doen we dat natuurlijk massaal. Bij Prachtig, gelegen aan de Maas in Rotterdam, beschikken we over een terras waarop wel 250 mensen kunnen vertoeven. Onze menukaart is uitgebreid. U kunt bij ons genieten van de lekkerste lunchgerechten, maar ook kiezen voor een van onze veelzijdige voor-, hoofd- of nagerechten wanneer u lekker wilt dineren. Liever borrelen? Ook dat kan bij prachtig. Wij bieden diverse lekkere hapjes en u kunt zelfs kiezen voor een van onze borrelarrangementen. De mogelijkheden zijn uitgebreid en ons personeel is altijd vriendelijk en professioneel. Wij doen alles om het u helemaal naar wens te maken!

Lekker barbecueën? Ook dat kan bij Prachtig!

Bij lekker weer hoort natuurlijk ook een lekkere barbecue. Ook daarvoor kunt u bij Prachtig uitstekend terecht. Op ons terras aan de Maas in Rotterdam bakt een professionele kok graag lekker vlees en verse vis op verschillende Big Green Eggs. Dit arrangement is te boeken vanaf 25 personen. Geïnteresseerd? Of heeft u vragen aan Prachtig? Neem vrijblijvend contact met ons op en bel naar 010-2130640 voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bekijk ook:
BBQ restaurant Rotterdam | Borrelen Rotterdam | Brunch Rotterdam

Terug naar boven