Grand café Rotterdam

Grand café Prachtig in Rotterdam is, zoals de naam als zegt, prachtig! Wij zijn gevestigd op de mooiste plek van Rotterdam: middenin het bruisende hart van de Maasstad. We zitten dan ook direct aan het water, wat u het adembenemende uitzicht op de Willemsbrug, Erasmusbrug en de dynamische Kop van Zuid biedt. Benieuwd? Kom eens bij ons langs en geniet van een heerlijke lunch, een smakelijk diner of een lekkere borrel!

Reserveer direct online Vragen? Bel ons: 010-2130640

Grand café met uitgebreide mogelijkheden in Rotterdam

Bij Prachtig hebben wij een zeer uitgebreide menukaart. U kunt dan ook genieten van zowel een lunch als een diner en een heerlijke borrel. Wij serveren de lekkerste warme en koude belegde broodjes, salades, soepen, vlees- en visgerechten en toetjes. Liever wat kleine hapjes proeven? Onze diverse borrelgerechten en borrelarrangementen zijn hiervoor uitstekend geschikt. Een grand café in Rotterdam met alles erop en eraan: dát is Prachtig.

Buiten genieten op het terras

Is het lekker weer? Dan begrijpen wij dat u het liefst buiten wilt zitten. Het grote terras van ons grand café in Rotterdam biedt plaats aan 250 gasten. Grote kans dat er een plekje voor u vrij is! Natuurlijk kunt u ook altijd van tevoren reserveren. Dat kan gemakkelijk via onze website. Heeft u vragen? Belt u dan naar 010-2130640, wij beantwoorden ze graag.

Bekijk ook:
Lunchen in Rotterdam | Restaurant Rotterdam centrum | Restaurants Kop van Zuid

Terug naar boven