Lunchen in Rotterdam

Lekker lunchen in Rotterdam aan de Maas, dat doet u bij Prachtig. Middenin het centrum van Rotterdam vindt u onze lunchroom, waar u kunt genieten van een heerlijke lunch met alles erop en eraan. Zowel warme en koude gerechten, gemaakt van de lekkerste verse ingrediënten, vindt u terug op onze menukaart. Daarnaast bieden wij u de lekkerste drankjes voor bij de lunch. Lekker lunchen: dát doet u bij Prachtig in Rotterdam!

Reserveer direct online Vragen? Bel ons: 010-2130640

Lunchen in Rotterdam aan de Maas onder het genot van een prachtig uitzicht

Bijzonder aan Prachtig is niet alleen het heerlijke eten, maar absoluut ook het fantastische uitzicht op de Willemsbrug, de voor Rotterdam iconische Erasmusbrug en de dynamische Kop van Zuid. Nuttigt u een lunch bij Prachtig in Rotterdam, dan bevindt u zich middenin het bruisende centrum van de Maasstad. Hier is van alles te doen. Combineer lunchen in Rotterdam bij Prachtig dan ook met het brengen van een bezoekje aan de Markthal, de Wilhelminapier, de Euromast, Diergaarde Blijdorp, Ahoy of een heerlijk dagje shoppen.

Lekker lunchen in Rotterdam: de menukaart

Wilt u lekker lunchen aan de Maas in Rotterdam, kies dan voor Prachtig. Onze menukaart is zeer uitgebreid en bevat dan ook diverse heerlijke lunchgerechten. Heeft u zin in een heerlijke warme maaltijd, of toch liever een koude maaltijd? En wilt u een uitgebreide lunch eten, of toch lievere een lichte lunch? In de lunchroom van Prachtig in Rotterdam kan het allemaal. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Wit of volkoren brood met diverse soorten beleg;
  • Diverse soepen;
  • Diverse maaltijdsalades met breekbrood;
  • Lunchspecials (bijvoorbeeld een burger of steak);
  • 2-gangen warme lunch (voorgerecht en hoofdgerecht).

Ook heerlijk dineren en borrelen bij Prachtig

Wilt u naast lekker lunchen ook heerlijk dineren of borrelen in Rotterdam aan de Maas? Ook dat kan bij Prachtig. Niet alleen bent u voor een lunch in het centrum van Rotterdam bij ons aan het juiste adres, ook voor een heerlijk diner of een borrel bent u bij ons op de juiste plek. Wij serveren diverse heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Zowel vis en vlees als vegetarisch. Ook kunt u bij ons genieten van diverse heerlijke warme en koude hapjes. Bij ons staat er van alles op het menu! En wilt u een feestje vieren? Ook dat kan bij Prachtig. Bij ons kunt u met groepen tot wel 250 personen terecht.

Direct reserveren voor een lunch bij dé lunchroom in het centrum van Rotterdam

Ziet u een lunch of diner in het centrum van Rotterdam in de lunchroom van Prachtig wel zitten? Of wilt u genieten van een heerlijke borrel? Reserveer dan direct via onze website en ben zeker van een plekje. Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Die kunt u stellen wanneer u belt naar het volgende telefoonnummer: 010-2130640.

Bekijk ook:
Restaurant Rotterdam centrum | Restaurants Kop van Zuid | Terras Rotterdam

Terug naar boven